preskoči na sadržaj

Osnovna škola Karlobag

 > Naslovnica
Vijesti

Započela je nova školska godina

Autor: Danijel Gregov, 6. 9. 2016.

Nova nastavna godina je započela 5. rujna 2016. godine za sve učenike u Republici Hrvatskoj, pa je tako jučer i u našoj školi bio prvi nastavni dan.

 

Za razliku od prošle školske godine kada su upisana samo dva nova učenika, ove školske godine našu školu pohađa čak šestero učenika prvog razreda, tri djevojčice i tri dječaka, a učit će ih učiteljica Verica Jelinić.

Na prigodnoj svečanosti prvašiće i njihove roditelje pozdravila je ravnateljica škole i načelnik Općine Karlobag, gosp. Ivan Tomljenović, koji im je uručio prigodne darove za polazak u školu te poželio puno uspjeha u radu. Istaknuo je kako će i nadalje svi učenici, njihovi roditelji i učitelji uživati podršku Općine. Ravnateljica Škole, gđa. Ana Marija Devčić, sa zahvalnošću je spomenula činjenice da Općina Karlobag redovito daje financijsku potporu radu škole općenito, a naročito organizaciji školskih izleta, djelatnost školske kuhinje, sufinancira učeničke udžbenike, sudjelovanje škole u projektu "Eko-škole", dok je napose ove godine je omogućila provedbu značajnog projekta uvođenja e-dnevnika u nastavni rad.

Svim našim učenicima želimo uspješnu i veselu novu školsku godinu!

 

 
Tražilica
Korisni linkovi
KORISNI DOKUMENTI
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 5. 2013.

Ukupno: 45738
Ovaj mjesec: 702
Ovaj tjedan: 33
CMS za škole logo
Osnovna škola Karlobag / V. Nazora 11, HR-53288 Karlobag / os-karlobag.skole.hr / ured@os-karlobag.skole.hr
preskoči na navigaciju